Apartmaji Martin ****

Apartmaji Martin ****

Povečava
Apartmaji:


Vsaka hiša ima dva apartmaja za do 6 do 7 oseb. Dve apartmajski hiši imata tudi kletni apartma za 12 do 15 oseb.

Opremljenost:

 

  • Apartma za 6 do 7 oseb: V pritličju je kuhinja, jedilnica in dnevni prostor s sedežno garnituro (dve ležišči), TV sprejemnik, telefon in kamin, kopalnica/WC, v nadstropju pa sta dve spalnici (v eni spalnici je dodatno ležišče) ter kopalnica/WC. Gostom je na razpolago parkirni prostor.


  • Apartma za 12 do 15 oseb: Apartma v prvi apartmajski hiši ima kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo s sedežno garnituro ( dve ležišči ), TV sprejemnik, telefon in kamin; 3 spalnice ( v vsaki sta po 2 nadstropni postelji ) ter 2 kopalnici s tušem in WC-jem in 1 dodaten WC.
    Apartma v drugi apartmajski hiši ima kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo s sedežno garnituro ( dve ležišči ), TV sprejemnik, telefon in kamin; 2 spalnici ( v vsaki sta po 2 nadstropni postelji ), 1 spalnica ( ena nadstropna postelja ), 1 spalnica s 3 ležišči ( pograd in navadna postelja ) ter 2 kopalnici s tušem in WC-jem in še en dodaten WC. 
Povečava
Smučišče in Gorski wellness center Bolfenk

Apartmaji se nahajajo skoraj na samem smučišču, od koder je dostop do smučarske šole, izposoje smučarske opreme in Gorskega wellness centra Bolfenk, v katerem je bazen, whirlpooli, otroški bazen itd.

Povpraševanje
Nastanitev
Pripor. namestitev
Storitev
Prihod
 Prihod
Odhod
 Odhod
Potrdi
Rezervacije
Facebook
Active Slo