Poslovna srečanja v hotelu ArenaHotel Arena**** se nahaja pod Pohorjem, dovolj blizu mesta in še vedno neposredno v naravi.

Močni energijski tokovi pohorskih dreves stran od mestnega vrveža, v miru, ki ga zmoti le ptičje petje v gozdičkih, ustvarjajo sproščena poslovna srečanja. Ko so misli široko odprte in neobremenjene, so odločitve lažje. V seminarskih prostorih se rojevajo nove ideje, okusi in druženja pa so najbolj doživeti ob poslovnih kosilih in večerjah v restavraciji s pogledom na osvetljen snežni stadion. Kavni odmor ali energijske dihalne vaje vam lahko ponudimo tudi na terasi, kjer dobite občutek, da se dotikate Pohorja. Masažna ali lepotna sprostitev med dogodkom je kot nalašč za vzpodbuditev vašega dobrega počutja. V hotelu domuje Energija +, ki motivira in sprošča.

Dobrodošli!

Seminarska soba

Seminarska soba v novem hotelu Arena**** sprejme največ do 50 udeležencev. Opremljena je v sodobnem stilu, drugačna je zaradi velikih oken, ki dajejo pogled na bližnja drevesa. Ob najemu nove seminarske sobe je že vključeno koriščenje sodobne audio-video opreme, ki daje vašemu dogodku popolno brezhibnost. Prostor je prijeten tako za pomembne sestanke v ožjem krogu sodelavcev kot za skupinsko delo.


Večnamenski prostor

Večnamenski prostor v obnovljenem hotelu Arena*** sprejme največ do 110 udeležencev. Ima lasten vhod. Prostor je svetlejši zaradi velikih oken skozi katera seže pogled na mesto Maribor. V dvorani je tudi manjši dvignjen oder. Možnost najema sodobne audio-video opreme ni vključena v ceno, je pa možna po vnaprejšnjem dogovoru.


Prireditvena dvorana

V oddaljenosti 100 metrov od hotela se nahaja montažna (prireditvena) dvorana, ki je skozi leta prizorišče številnih sprejemov ob večjih športnih in kulturnih prireditvah ter koncertov. Je odlična za večerje ali kosila v sklopu večjih kongresov kot za kongresne dogodke v celoti. Prireditvena dvorana je največja dvorana, saj sprejme kar do 800 udeležencev. Foyer pred Prireditveno dvorano je odličen za sprejeme in kratke odmore. Ima tudi teraso, ki je odlična za kavne odmore v toplejših mesecih.

Tehnična oprema

ozvočenje, LCD projektor, govorniški pult, pomično projekcijsko platno, demo tabla z listi, telefonski in internet priključek, videokonferenčna tehnika.

Coffe break

V seminarski sobi ali stoječa postrežba v Lobby baru. Izbirajte med različnimi ponudbami edinstvenih kreacij:
Naziv Opis  Cena 
Kavni odmor 1 kava, mleko, raznovrstni čaji, energijska voda, sokovi, sveže pekovsko pecivo, sveže sadje € 5,00
Kavni odmor 2 kava, mleko, raznovrstni čaji, energijska voda, naravni sokovi, sveže pekovsko pecivo, sveže sadje, sadna nabodala, sladki butik, energijski kruhki € 6,00
Kavni odmor 3  kava, mleko, raznovrstni čaji, energijska voda, naravni sokovi, sveže pekovsko pecivo, sveže sadje, sadna nabodala, sladki butik, energijski kruhki, jogurtove kreacije, izbor pohorskih dobrot € 8,00

Poslovna kosila

Najboljša dnevna ponudba kosil že od € 9,90.
Poslovna menu kosila od € 15,00 naprej (3 ali več hodni meniji) - zaželjena rezervacija.

Samopostrežni bife

Samopostrežna kosila po izboru šefa kuhinje že od € 12,00 naprej.

Poslovna srečanja so pri nas doživetje udobja v naravi.


Povpraševanja in rezervacije:


Hotel Arena
T: +386 (0)2 61 40 950
F: +386 (0)2 61 40 979
E: info.arena@sc-pohorje.si

 

Facebook
Active Slo