Poslovna srečanja v hotelu Bolfenk

Dvorana Lisička


Sprehod vetra med pohorskimi smrekami, petje ptic, svežina neokrnjene narave in zvoki tišine, bodo vašemu poslovnemu srečanju pustili nepozaben pečat. Pohorske dobrote, ki jih pripravijo naši kuharji, vam bodo povrnile zbranost pri sprejemanju pomembnih odločitev in dale moči za nove izzive pri timskem delu. Bogati animacijski program pa bo poskrbel za zabavo in neformalnost druženja. Lokacija izven mesta, v osrčju narave, je idealna, da svojim sodelavcem pripravite izobraževanje, sestanek ali timske delavnice, katerih se bodo radi spominjali.

Seminarske sobe

  • Seminarska soba Lisička sprejme do 70 udeležencev. Dvorana je iz treh strani obdana s steklom, tako nudi veliko dnevne svetlobe, pogled na naravo pa še dodatno motivira posameznike pri timskem delu ali izobraževanju. Avla hotela, ki se nahaja neposredno pred dvorano, je dovolj prostorna tudi za izvedbo pogostitve med odmori. Neposredna bližina Energetske poti Bolfenk pa je idealen povod za kratek odmor v energetskem parku, na zdravilnih točkah, ki čistijo telesne čakre.

 


  • Seminarski sobi Goban in Jurček se nahajata v depandansi hotela Bolfenk; vsaka od njiju sprejme od 14 do 50 udeležencev.


  • Seminarsko sobo Livka bi lahko drugače poimenovali tudi »okno v svet«, saj prijazno odpira pogled med prostrane gozdove. Prav to pomirja in motivira k delu. Je delno mansardna seminarska soba in se nahaja nad wellness centrom Bolfenk, kar je odličen povod za kratek masažni odmor med vašim poslovnim dogodkom. Sprejme do 70 udeležencev.


  • Seminarske dvorane Sivka, Mušnica in Golobica so del restavracije Videc. Skupaj tvorijo veliko dvorano, ki lahko sprejme do 120 oseb. Po želji se lahko pregradijo v tri manjše predavalnice, ki so idealne za delo v skupinah.


Tehnična oprema

Ozvočenje, LCD projektor, govorniški pult, pomično projekcijsko platno, demo tabla z listi, telefonski in internet priključek, videokonferenčna tehnika.

 


Cofee break

Naziv Opis  Cena 
Kavni odmor 1 Sveže stisnjen sok iz sezonskega sadja, filter kava, kakav, čaj, sezonsko rezano sadje, sladko-slano pecivo € 5,00
Kavni odmor 2 Sveže stisnjen sok iz sezonskega sadja, naravna limonada, filter kava, čaj, sezonsko rezano sadje, sadna nabodalca, sladko pecivo s sezonskim sadjem, mešano slano pecivo € 6,00
Kavni odmor 3  Sveže stisnjen sok iz sezonskega sadja, naravna limonada z dodatkom sezonskega sadja, filter kava, čaj, sezonsko rezano sadje, sadna nabodalca, sladko pecivo s sezonskim sadjem, pohorske omletke, finger food slovenske kuhinje € 8,00

Povpraševanja in rezervacije:


Hotel Bolfenk
T:
+386 (0)2 603 55 00
F: +386 (02) 603 55 04
E: hotel.bolfenk@sc-pohorje.si

 

 

Facebook
Active Slo